Ik, Piek Wolfs (Tilburg, 1978), ben freelance uitvoerend producent van film- en televisieproducties. Sinds januari 2007 produceer ik dramaproducties, bioscoop- en televisiefilms en televisieseries voor verschillende omroepen en productiehuizen. Daarnaast produceer/regisseer ik audiovisuele projecten voor o.a. educatieve uitgeverijen.

Recent heb ik o.a. de series Sluipschutters (BNN VARA), Toren C (VPRO), Dropje (NTR), B.A.B.S. (KPN), De Fractie (VPRO), en de films Monk, verschillende OneNightStand & NTR KORT! films, De Reunie, Voor Emilia, Ketamine, De Heineken Ontvoering, Brammetje Baas, Het Geheim en de educatieve televisieserie 13 in de Oorlog geproduceerd. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren geholpen met subsidie-aanvragen en financiering van o.a. de film Kom Hier Dat Ik U Kus, de series De Kloof en Dropje. 

Na de Academie voor Journalistiek (tot 1999) heb ik 3 jaar als redacteur gewerkt voor landelijke nieuwsprogramma's (RTL 4 & 5). Hierna heb ik de eenjarige productieopleiding aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam gevolgd. In 2002 ben ik bij een AV producent aan de slag gegaan als producer van corporate producties, voorlichtingsfilms, commercials en televisieseries. Hier is mijn grote voorliefde voor dramaproducties ontstaan.